CREATE ACCOUNT

UW GEGEVENS VERGETEN?

Dirk De Wyngaert

Ploeg kapitein

Slim koersen

Dirk De Wyngaert

Ploeg kapitein

Slim koersen

Dirk De Wyngaert

Wedstrijden en koersen… Dat is voor mij verleden tijd!

Na een actieve wielercarrière (jeugd-liefhebbers & ambachten) zorgden een drukke job en andere hobby’s ervoor dat ik ben beginnen lopen. Maar na vele problemen met knieën en voeten heb ik ook dit weer stilaan moeten afbouwen. Net op dat moment begon de hype van de MTB-toertochten en heb ik samen met mijn zoon een low-budget MTB gekocht heb. De wekelijkse toertochten werden onveilig gemaakt en vanaf we de gele pijltjes zagen waren we niet meer te stoppen.

Wedstrijden en koersen…Enkel in de winter op het strand!
Na een eerste kennismaking met het strand van Oostduinkerke waren we vertrokken voor enkele seizoenen strandraces en voor we het beseften hadden we terug een rugnummer op de rug en stonden we aan de start van de strandrace van Oostende. De strandraces waren een leuke onderbreking van de lange koude winter. En waren ook een enorme stimulans om te blijven trainen. Meer moest dat niet zijn.
Wedstrijden en koersen…We zullen eens meedoen met de toeristen!

Mijn zoon begon met toeristen wedstrijden en toen het dorpelingen koers was, heb ik voor de eerste keer (en onder lichte druk) ook op de baan terug een rugnummer opgestoken.
Wedstrijden en koersen…Wanneer is het terug koers?

Na de “nieuwe” ervaring van de wegkoersen hebben we terug een vergunning genomen bij de VWV en probeer ik zoveel mogelijk koersen te rijden. Tijdens de koersen probeer ik mee te schuiven en onze kopman indien nodig te helpen.
Het belangrijkste is dat we ons amuseren en rechtblijven… Dan volgen de uitslagen vanzelf!

TOP